Sestdien, 2. jūlijā rallijreida dalībnieki veica trīs ātrumposmus ar kopējo garumu aptuveni 230 km, un dienas otrajā ātrumposmā notika līderu maiņa. SS-2 visātrāk veica Māris Saukāns/Didzis Zariņš ar "OSCar", tādējādi nostiprinot piektdien prologā iegūto vadošo pozīciju, ziņo Ainārs Zariņš, rallijreida „Latvian Baja” preses sekretārs.
Taču SS-3 M. Saukāna ekipāža nolidoja no trases un zaudēja laiku, turklāt ekipāžai sākās problēmas ar auto dzinēja darbību.

SS-3 ātrumposmu visātrāk veica cita "OSCar" ekipāža Jānis Āzis/Valdis Purvinskis. Arī SS-4 labāko laiku uzrādīja J. Āža vadītais auto, taču kavējums vienā no laika kontroles punktiem pēc otrās rallijreida dienas vadībā ļāva nostiprināties "Mitsubishi Pajero" braucējiem Jānim Naglim/Aleksandram Innus, kuri visos trīs dienas ātrumposmos uzrādīja otro labāko laiku.

N1 grupā saspringta cīņa rit starp Jāņa Auziņa/Ilmāra Gibalas un Raivja un Daiņa Zeltiņu ekipāžām. Divos ātrumposmos pārāks bija J. Auziņš, bet trešajā R. Zeltiņš. Dienas summā abi piloti ieņem attiecīgi ceturto un piekto vietu absolūtajā vērtējumā, bet trešajā pozīcijā ir ierindojusies Igora Skoka/Agra Piķa ekipāža. No viessportistiem pagaidām vislabāk veicas Miroslavam Zapletalam/Miloslavam Janačekam no Čehijas, kuri turas astotajā pozīcijā. Vairākas ekipāžas ir piedzīvojušas sīkas avārijas, tomēr spēj sacensības turpināt. Oficiāli izstājusies ar auto sajūga defektu ir tikai viena ekipāža – Nils Trapāns/Edgars Trapāns.

Dienas sākumu diemžēl aptumšoja ziņa, ka SS-2 bīstamu avāriju ir piedzīvojis vācu motosportists Tomass Šraibers, kuru pēc smaga kritiena ar kvadraciklu nācās nogādāt slimnīcā. Dienas turpinājumā motociklu konkurencē vadībā ir nostiprinājies čehu sportists Dušans Randušeks, kurš pārējos sāncenšus pārspēja divos no trim ātrumposmiem. Savukārt kvadraciklu konkurencē līdzīgi divus no trim ātrumposmiem uzvarēja Matiass Geists, taču kavējumi laika kontroles punktos viņam liedz atrasties vadībā. Līderis pēc rallijreida otrās dienas ir Martins Broiers.

Amatieru grupas ieskaitē automobiļu konkurencē saspringtā cīņā starp Aivaru Ici/Andi Sproģi un Normundu Ābeli/Aivi Sīpoliņu pagaidām ar nelielu pārsvaru vadībā ir A. Ices ekipāža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!