Pēc trīs gadu pārtraukuma Mūsas trasē ir atgriezies FIA Eiropas autokrosa čempionāts. Portāls "Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā noskatīties raidījuma "Ātruma cilts" speciālizlaidumu – čempionāta spilgtākos notikumus, sarunas ar Latvijas autosporta eliti un vecmeistariem, kā arī dramatiskākos momentus trasē.

Skatītāji var vērot visu svarīgāko braucienu kopsavilkumu un dramatiskākos notikumus cīņā par Eiropas čempiona titulu. Intervijas raidījuma vadītājam Paulam Timrotam pirms un pēc startiem sniedz Latvijas cīnītāji Jānis Boks, Māris Līcis, Mareks Dainis un Rihards Dainis, Jānis Veģeris un Aleksandrs Ņikitins.

Tāpat Pauls sarunājas gan ar LAF prezidentu Raimondu Kisielu un LAF Krosa komitejas pārstāvi Intu Ulmi, gan ar autosportistiem Beāti Klipu un Reini Nitišu, lai noskaidrotu, kādas ir autokrosa un rallijkrosa lomas šobrīd un kurp Latvijā virzās abi sporta veidi.

Savs viedoklis par autokrosa attīstību ir arī tiesnesei un pirmā Eiropas autokrosa čempionāta galvenajai sekretārei Diānai Daugulei un bijušajiem braucējiem Nikolajam Tionam, Pēterim Neikšānam un Aigaram Nitišam.

Savukārt čempionāta rīkotājs Ivo Traubergs ir pārliecināts, ka tradīcijām ir jāturpinās un "Ātruma cilts" skatītājiem atklāj savu motivāciju mesties autokrosa trakumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!