Foto: Publicitātes foto

6. un 7. augustā Ventspils Lidostas teritorijā pulcēsies jaudīgākās Baltijas un Eiropas automašīnas, lai cīnītos par jaunu ātruma rekordu uzstādīšanu. Aizvadītajos trijos gados Latvijas Dragreisa čempionāta posms Ventspilī pulcējis labākos Baltijas dragreisa autobraucējus, līdz ar to Ventspils sacensību posms lieliskā trases seguma dēļ kļuvis par iespaidīgu šovu un sacensībām. Šogad skatītājus priecēs iespaidīgs moto šovs un moto dragreisa šovs.

Sacensības būs šī gada vērienīgākais dragreisa pasākums, jo tiek apvienots Latvijas un Lietuvas dragreisa čempionāts, kas nozīmē, ka Ventspilī viesosies arī jaudīgākās automašīnas no Lietuvas.

Šobrīd savu dalību sacensībās pieteikuši līdz šim Latvijā neredzēti dalībnieki no Polijas, Lielbritānijas un Baltkrievijas.

Pasākuma ietvaros 7. augustā Ventspils lidostā skatītājus priecēs vairāku autoklubu izstādes, dažas no šīm automašīnām būs iespējams apskatīt jau Ventspils pilsētas svētku gājiena laikā.

"Šīs sacensības būs piesātināts pasākums – ikviens varēs baudīt gan Latvijas, gan Lietuvas dragreisa čempionātu un vērot ātrākās automašīnas Baltijā un Eiropā, gan apskatīt dažādus motociklus un "Stuntfighters" dalībnieka Didža Grunduļa paraugdemonstrējumus, vērot autoklubu izstādes un piedalīties konkursos skatītājiem," informē organizatore J. Jermacāne.

Skatītāji biļetes varēs iegādāties sacensību norises vietā. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam un invalīdiem ieeja būs bezmaksas, bet bērniem līdz 16 gadu vecumam – trīs eiro. Pieaugušajiem biļetes cena būs pieci eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!