Foto: F64

Šā gada 15. jūnijā jau trešo gadu pēc kārtas kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks" norisināsies vēsturisko padomju auto sacensības "Dzintara Volga" un šovs 60., 70. un 80. gadu noskaņās. Šogad pasākumu organizatori sola vēl aizraujošāku, jo "Dzintara Volgai" aprit 50 gadi.

"Mežaparkā" ik gadu norisinās padomju auto šovs un sacensības "Dzintara Volga", kas savulaik bija vienas no prestižākajām auto sacensībām bijušajā Padomju Savienībā un pulcēja desmitiem tūkstošu skatītāju. Pirmās "Dzintara Volgas" sacensības notika 1963. gadā un norisinājās tieši "Mežaparkā".

Pasākuma laikā ikviens interesents varēs "Mežaparka" Lielajā estrādē vērot vēsturisko "Volgu" sacensības, aizraujošu moto triāla šovu un spilgtus deju priekšnesumus. Ar koncertprogrammu uzstāsies grupa "Eolika", kas savulaik iekaroja nedalītu Padomju Savienības republiku klausītāju mīlestību.

Pirmo gadu "Dzintara Volgas" ietvaros norisināsies vēsturisko padomju laika spēkratu izstāde "Padomju sapnis", kurā varēs apskatīt pašmāju kolekcionāru un entuziastu, bijušajā Padomju Savienībā ražotos spēkratus.

Plkst. 11 "Mežaparkā", Atpūtas alejā un laukumā pie kafejnīcas "Mežapuķe", varēs apskatīt "Dzintara Volga" sacensību dalībniekus, savukārt plkst. 12 sāksies "Volgu" goda aplis pa vēsturisko "Mežaparka" trasi. Sacensību skatītāji tiks aicināti ieņemt vietas estrādes kora vietu tribīnēs no plkst. 12:30, bet sacensību "Dzintara Volga" braucieni sāksies plkst. 13.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!