Foto: Publicitātes foto
Autošosejas festivāls "Riga Summer Race", kas notiks jau no 18. līdz 19. augustam Biķernieku trasē, Biķernieku trasē pulcēs labākos sportistus no visas Baltijas, Somijas, Krievijas un citām valstīm. 130 dalībnieki un 105 visdažādākās sporta automašīnas divu dienu garumā ir gatavas šīs vasaras spraigākajām cīņām par čempionu tituliem.

Jau sestdien, 18. augustā, sacīkstes pulksten 14 atklās Ziemeļeiropas zonas izturības čempionāta dalībnieki, kas trasē pavadīs sešas stundas. Uz starta plāno iziet 18 komandas no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un Somijas. Latvijas līdzjutēji īpaši aicināti just līdzi "Flash Racing" komandai.

Otrā sacensību diena, 19. augustā, pulksten 12.20 sāksies ar "ABC Race" klases braucienu, kurā startēs tie, kuri vēl tikai apgūst iemaņas autošosejas sacensībās, šobrīd šajā klasē pieteikušies 10 dalībnieki.

Tālāk sekos jau pazīstamā un jaudīgā "Baltic Touring Cars" klase ar 20 spēkratiem un vēsturisko automašīnu seriāla "Dzintara aplis" dalībnieki ar 18 VAZ, 13 "Volga" un 10 "Formula Historic" automašīnām.

Pirmos dienas braucienus noslēgs "Hankook Trophy" klases dalībnieki. Otrie sacensību braucieni visām klasēm sāksies no pulksten 16.10. Apbalvošanas ceremonija paredzēta pulksten 20.

Sacensību pirmās dienas tiešraide no pulksten 13.45 un otrās dienas tiešraide no pulksten 12.10 būs iespējams skatīties portālā "Delfi".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!