Foto: Williams

"Williams" F-1 komandas vadība pieļauj, ka tās somu pilots Valteri Botass varētu pāriet uz "Mercedes", taču tikai pie zināmiem nosacījumiem, vēsta ārzemju mediji.

Kā zināms, neilgi pēc sava pirmā F-1 čempiona titula iegūšanas "Mercedes" komandas pilots Niko Rosbergs paziņoja par aiziešanu no šīs autosporta klases, atbrīvojot savu vietu čempionkomandā.

"Patīkami, ka tāda komanda kā "Mercedes" izskata Botasa kandidatūru kā iespējamo Rosberga aizvietotāju," "Williams" komandas vadītāju Klēru Viljamsu citē BBC. "Mēs vienmēr esam zinājuši, ka Valteri ir patiešām talantīgs pilots. Mums ir patīkami, ka arī čempionāta līderi tam piekrīt un to atzīst. Taču arī mums ir savas ambīcijas. Mēs varam atļaut Botasam aiziet, taču tikai tādā gadījumā, ja atradīsim vietā citu pieredzējušu pilotu, piemēram, Felipes Masas līmenī. Jebkurā gadījumā lēmums tiks pieņemts atbilstoši mūsu komandas interesēm."

Kā zināms, pieredzējušais brazīliešu pilots Felipe Masa pēc šīs sezonas ir atvadījies no F-1. Viņa vietā nākamsezon brauks jaunais kanādietis Lenss Strolls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!