"Ferrari" komanda ir pietuvojusies savai pirmajai uzvarai šajā sezonā. Tā visdrīzāk tiks izcīnīta jau nākamajā posmā Spānijas GP, uzskata vienības otrais pilots Rubenss Barikello, kuram pēdējais posms Sanmarīno kārtējo reizi izvērtās ļoti neveiksmīgs.
Brazīlietim nācās izstāties pēc tam, kad kādas formulas atlūza sabojāja "Ferrari" mašīnas elektriskās iekārtas.

"Mēs uz Spāniju varam doties ar lepni paceltu galvu," 32 gadus vecais brazīlietis stāstīja intervijā lielākajai spāņu avīzei "Marca". "Mēs bijām testos Barselonā pirms pāris nedēļām un jaunā mašīna F2005 tur izskatījās ļoti spēcīga. Patiesībā mēs vienmēr esam bijuši ļoti spēcīgi Barselonā. Esmu pārliecināts, ka mēs tur varam uzvarēt."

Spānijas GP mājnieks būs Fernando Alonso, kurš uzvarēja pēdējos trijos posmos un turklāt sakāva Mihaelu Šūmaheru "Ferrari" komandas māju posmā Imolā. Tagad Alonso gaida vendeta savās mājās - Barselonā. Arī pats spānis ir atvēsinājis savus fanus, paziņojot, ka Barselonā tieši "Ferrari" komanda ir favorīti. Varbūt tā ir tikai 'iemidzināšanas' taktika?

Arī bijušais Alonso darba devējs "Minardi" komandā Džankarlo Minardi izskata, ka spānis ir ļoti talantīgs un ar pareizo mašīnu droši spētu izrādīt pretestību Šūmaheram jebkurā trasē. "Kad Šūmahers noķēra Alonso sacīkstē Imolā, daudzi teica, ka tās ir beigas - uzvara būs Šūmaheram rokā," atceras Minardi. "Taču es zināju - Fernando spēj nobraukt sacīksti, nepieļaujot nevienu kļūdu. Viņš ir Mihaela kalibra pilots."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!