"Ferrari" komanda Francijas GP pamet ar sarūgtinājumu, jo viss, ko tā ieguva bija Mihaela Šūmahera trešā pozīcija. Komanda atzīst, ka bija cerējusi uz uzvaru. Savukārt Rubenss Barikello aizvadīja bālu sacīksti un finišēja devītajā vietā.
"Šī bija ļoti sarūgtinoša sacīkste," komentēja "Ferrari" vadītājs Žans Tods. "Šajā nedēļas nogalē kvalifikācijā mēs bijām starp labākajiem, tomēr nespējām cīnīties ar viņiem sacīkstē. Mihaels finišēja trešais un viņš noteikti nevarēja izdarīt neko vairāk. Mašīnas, kas bija priekā vienkārši izrādījās ātrākas. Rubensam jau sacīkstes sākumā radās problēmas ar bremzēm, kas visu padarīja ļoti sarežģītu. Mēs šeit cerējām būt daudz konkurētspējīgāki, tāpēc esam sarūgtināti.

"Es domāju, ka trešā vieta ir labākais rezultāts, uz ko es šodien varēju cerēt," atzinās Mihaels Šūmahers. "Astoņpadsmit apļu garumā es zaudēju dārgo laiku aiz Jarno Trulli muguras un tāpēc man garām tika Montoija. Ja nebūtu šīs problēmas sacīkstes sākumā, mūsu stratēģija man ļautu būt priekšā Kimi Raikonenam. Gandrīz katram no vadošajiem pilotiem bija cita stratēģija, tomēr šoreiz mums jāatzīst, ka konkurentu mašīnas vienkārši bija ātrākas. Viss varēja beigties vēl bēdīgāk, kad es saslīdēju un izbraucu no trajektorijas trešajā līkumā un vēlāk man pietuvojās Fisikella."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!