"Ferrari" var noķert un pārspēt "Renault", uzskata trīskārtējais pasaules čempions Nikijs Lauda.
56 gadus vecais austrietis, kurš uzsācis karjeru RTL televīzijā par TV komentētāju, atzina "Kicker" žurnālam, ka čempionvienībai tikai jāizārstē sava jaunā modeļa F2005 'bērnu slimības' un lieta būšot darīta.

""Ferrari" tikai ir jāpadara sava mašīna izturīga un tas ir vienkārši," paziņoja Lauda, kurš deviņdesmito gadu beigās pats strādāja "Ferrari" komandā par konsultantu. "Tomēr ņemot vērā jauno punktu skaitīšanas sistēmu, kad otrā vietā iegūst tikai par diviem punktiem mazāk, nekā uzvarētājs, Renault komandu noķert nebūs nemaz tik viegli. "Ferrari" var nākties krietni pacīnīties ar manu draugu Flavio (Briatori - "Renault" komandas vadītāju)."

Pārliecināti par "Ferrari" spēku Imolā ir arī abi komandas piloti Mihaels Šūmahers un Rubenss Barikello. "Šī krīze mani neuztrauc," paziņoja septiņkārtējais pasaules čempions. "Imolā mēs būsim vēl konkurētspējīgāki, nekā bijām Bahreinā."

"Mums ir spēcīga mašīna un mēs vēl varam izcīnīt abus titulus," piebalsoja Rubenss Barikello. Nav izslēgts, ka "Ferrari" komandai ir pilnīgs pamats tā uzskatīt, jo vienība no Maranello strādā galvu nepacēluši. Pēc testiem iepriekšējā nedēļā Barselonā, šonedēļ "Ferrari" jauno modeli F2005 ar abiem pamatsastāva un testu pilotiem testēs abās savās trasēs - Mudžello un Fiorāno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!