Foto: AFP/Scanpix

Pašreizējais F-1 čempions Lūiss Hamiltons ("Mercedes") pēc Monako "Grand Prix", kurā komandas norādījumu dēļ izlaida no rokām uzvaru, pat nemēģināšot analizēt notikušo, vēsta britu mediji.

"Es nevaru izteikt, ko šobrīd jūtu, un arī nemēģināšu," Hamiltonu citē BBC. "Šī ir sacīkste, kas ilgus gadus ir man bijusi īpaši tuva. Bija jauki būt tik pārliecinošā vadībā, un man pat nevajadzēja īpaši censties, lai to noturētu - ja es būtu gribējis, varētu to pat divkāršot. Taču mēs dzīvojam, lai cīnītos."

"Ticu, ka mēs vēlāk apsēdīsimies kopā un mēģināsim izdomāt, kur varam uzlabot darbu," viņš nosaka. "Es atgriezīšos, lai uzvarētu nākamajā sacīkstē."

Monako "Grand Prix" noslēgumā, kad Hamiltona pārsvars pār komandas biedru Niko Rosbergu bija sasniedzis pārliecinošas 18 sekundes un trasē pēc Maksa Verstapena ("Toro Rosso") avārijas bija izbraukusi drošības mašīna, "Mercedes" komanda iesauca britu pilotu boksos uz riepu maiņu. Atgriežoties trasē, Hamiltonam garām bija pabraucis gan Rosbergs, gan Sebastjans Fetels ("Ferrari"), un atlikušajos septiņos apļos britu pilots nespēja tikt garām pat Fetelam, finišējot trešajā vietā.

Pēc finiša Hamiltons pat apstājās vienā no trases līkumiem, lai apkopotu domas, un uz apbalvošanu ieradās ļoti nomāktā garastāvoklī, acīmredzami satriekts par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!