Foto: Reuters/Scanpix

Šāgada F-1 čempions Lūiss Hamiltons ("Mercedes") pirms gaidāmā Brazīlijas "Grand Prix" posma ir saslimis un pamanījies izraisīt avāriju savās mājās Monako, vēsta ārzemju mediji.

Šīs nedēļas sākumā parādījās ziņas, ka Hamiltons veselības stāvokļa varētu izlaist Brazīlijas posmu, turklāt ar ieganstu "personisku iemeslu dēļ" tika atcelta britu pilota preses konference Sanpaulu.

Tagad ir kļuvis zināms, ka Brazīlijā Hamiltons ieradīsies vēlāk tāpēc, ka ir apslimis, turklāt viņš izraisījis nelielu avāriju Monako, ko pilots pats atklāja sociālajos tīklos.

"Man ne tikai ir drudzis, bet es pirmdien vakarā Monako izraisīju nelielu avāriju," raksta Hamiltons. "Stāstu jums to tāpēc, ka uzskatu, ka ikvienam ir jāatbild par saviem darbiem. Kļūdās visi, taču svarīgākais ir no tām mācīties."

"Lai gan tā nav citu cilvēku darīšana, vienmēr būs cilvēki, kas mēģinās šo situāciju izmantot, ņemot vērā, kas es esmu," norāda Hamiltons.

"Parunāju ar komandu un savu ārstu un mēs nolēmām, ka man labāk būs vēl vienu dienu pagulēt mājās un Brazīlijā ierasties vēlāk," pastāstīja britu pilots. "Tagad jūtos labāk un jau kāpju lidmašīnā, lai dotos uz Brazīliju.

"Mercedes" F-1 komandas preses pārstāvji apstiprināja, ka ceturtdien Hamiltons pievienosies komandai Interlagosas trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!