Foto: Publicitātes foto

Sestdien Beļģijā, Spā trasē, Latvijas autošosejas pilots Haralds Šlēgelmilhs kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu izcīnīja trešo vietu "Lamborghini Blancpain Supertrofeo" čempionāta posma otrajā braucienā, portālu "Delfi" informēja sportista komanda.

Sarežģītajos lietus apstākļos braucienu uzsāka Mihails Stepanovs, startējot no 24. pozīcijas. Pēc sacensībās aizvadītām nedaudz vairāk nekā 20 minūtēm tika veikta braucēju maiņa, un sacensības turpināja Haralds Šlēgelmilhs, aizcīnoties no kopvērtējumā 28. līdz 13. pozīcijai, bet PRO-AM klasē – līdz trešajai vietai.

"Visa brauciena laikā trasē valdīja izaicinoši laikapstākļi – spēcīgs lietus, kas būtiski ietekmēja gan trases segumu, gan redzamību," atzīst Šlēgelmilhs. "Nedaudz noriskējām, atstājot mašīnai daļēji sausa laika regulējumus, taču beigās ar rezultātu esam apmierināti. Esmu priecīgs, ka šodien uzlija lietus, jo slapjā trase un paaugstinātā bīstamības deva nāca par labu manam braukšanas stilam. Spā trasē atkal ir izjusts aizraujošs piedzīvojums, un aizvadīta produktīva nedēļas nogale!"

Pirmajā sacensību braucienā piektdien Haralds Šlēgelmilhs startēja no astotās pozīcijas, braucienu noslēdza komandas biedrs Mihails Stepanovs, finišējot 17.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!