Jēkabpils "Žiguļu kausa" sacensībās, kas sestduen, 25. jūlijā notiks Biržu trasē, tika aizvadīts rallija šovs, kurā piedalīsies divi Latvijas un viens Anglijas rallija čempions - Ivars Vasaraudzis, Elvis Hermanis un Gajs Vilkss, informē sacensību rīkotāji.

Elviss Hermanis "Rallija šovā" piedalīsies ar "Mitsubishi Lancer EvoVIII" automašīnu, ar kuru startē arī Latvijas rallija čempionātā. Ivars Vasaraudzis uz starta izies ar "Mitsubishi Lancer EvoIV" automašīnu – to pašu spēkratu, ar kuru, braucot "Rally Talsi", izcīnīja otro vietu LRC1 ieskaites klasē. Savukārt brits Gajs Vilkss, kurš tikai pirms pāris dienām pieteicās "Žiguļu Kauss 2015" sestajam posmam, "Rallija šovā" brauks ar "Baltic Motorsport Promotion" sagatavoto "Mitsubishi Lancer EvoVI" automašīnu.

25. jūlijā paredzēti ne tikai "Žiguļu kausa" braucieni un rallija šovs, bet arī citas aktivitātes – viena no tām būs autogrāfu sesija, kas ieplānota plkst. 16:00 – tajā piedalīsies gan pašmāju spožākās zvaigznes Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, gan pasaules atpazīstamību guvušie ārvalstu viesi.

Sacensību sākums pl. 9, kad sāksies treniņbraucieni, pl. 10.30 būs sacensību atklāšanas parāde, bet pl. 11 jau sāksies pirmā kvalifikācijas kārta "Žiguļu kausa" salībniekiem. Pusfināla un fināla braucieni paredzēti pl. 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!