Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro, kurš šosezon pārstāv STR KTM komandu, svētdien izcīnīja 12.vietu pasaules čempionāta ceturtajā posmā MX1 klasē - Meksikas "Grand Prix".

Latvijas sportists pirmajā braucienā izcīnīja 11.vietu, bet otrajā braucienā finišēja 13.pozīcijā, kas summā deva 18 punktus.

Kā pēc sacensībām savā "Twitter" kontā rakstīja Latvijas sportists, Meksikas posms risinājies ļoti lielā karstumā, tāpēc viņš ir apmierināts ar finiša sasniegšanu abos braucienos un 12.vietu summā.

Karro ir vienīgais no Latvijas motobraucējiem, kurš devies uz Meksikā un Brazīlijā plānotajiem pasaules čempionāta posmiem.

Kā ziņots, arī pašam Karro pirms sezonas nebija skaidrība vai viņš dosies uz Dienvidamerikas posmiem, tomēr pēc sekmīgā sezonas sākuma tika nolemts, ka tas tiks darīts.

Savukārt uzvaru posmā ar 45 punktiem izcīnīja slavenais itālis Antonio Kairoli, kurš par pasaules čempionu MX1 klasē kļuvis iepriekšējās trijās sezonās.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem Karro ticis pie 53 punktiem, kas ļāvis pakāpties uz 14.vietu, bet Augusts Justs ("Latvija Elkšņi Honda") ar vienu punktu pašlaik ieņem 37.pozīciju.

Savukārt MX2 klasē Roberts Justs ("Latvija Elkšņi Honda") ar deviņiem punktiem ieņem 26.vietu, bet Dāvis Ivanovs ("Riga Motocross Team") ar vienu punktu atrodas 41.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!