Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro, kurš šosezon pārstāv STR KTM komandu, pēc sestdien piedzīvotā smagā kritiena treniņos pirms pasaules čempionāta devītā posma MX1 klasē - Zviedrijas "Grand Prix" - kvalifikācijas sacensībām bezsamaņā atradies desmit minūtes, vēsta portāls "mx-pure.com".

Sākotnējās pārbaudēs sportistam uzrādīts kompresijas lūzums muguras astotajam skriemelim, bet viņa tuvinieki cer, ka tas uzrādījies no agrāk gūtas traumas.

Karro treniņbraucienos kādā tramplīnā uzlēca virsū neveiksmīgāk startējošam konkurentam un smagi krita. Pēc tam viņš bezsamaņā atradies nākamās desmit minūtes.

Pilnīgi skaidrs, ka Karro nepiedalīsies svētdien paredzētajā Zviedrijas posmā, bet pagaidām vēl nav zināms vai viņš varēs stāties uz starta Latvijas "Grand Prix", kas pēc divām nedēļām risināsies Ķegumā.

Kā ziņots, MX1 klases kopvērtējumā pēc astoņiem posmiem Karro ticis pie 114 punktiem, kas ļauj ieņemt 14.vietu.

Šī sezona Karro atkal izvērtusies traumām ļoti bagāta, tomēr līdz šim sportists bija spējis stāties uz starta visos posmos.

Kā ziņots, traumām bagāta sezona šī ir arī citiem pasaules čempionātā startējošajiem latviešu motobraucējiem. Roberts Justs cer pēc traumas sacensībās atgriezties uz Ķeguma posmu, visticamāk, šosezon vairs nevarēs startēt Ivo Šteinbergs un veselības problēmas pēdējā laikā piemeklējušas arī Kristeru Teko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!