Sagaidot "World RX" sacīkšu sezonas atklāšanu, kas šīs nedēļas beigās notiks Barselonā, Spānijā, komanda "Hoonigan Racing" debitē ar savu visjaunāko krāsojumu, kas radīts Kena Bloka un Andreasa Bakeruda ekipāžai un viņu "Ford Performance Focus RS RX" rallijkrosa automobiļiem.

Jaunais dizains izstrādāts sadarbībā ar Apvienotās Karalistes mākslinieku Deividu Gviteru, kurš plašāk zīstams kā Nāvējošais krāsotājs un pazīstams ar savu daudzpusību mākslas jomā. Bloka un Bakeruda ietērps ar jauno krāsojumu izskatās kā spēcīgas enerģijas iemiesojums (ar skrūvēm), vienlaikus noformējumā ieviešot 3D elementus.

Papildus krāsojuma veidošanai Nāvējošais krāsotājs abiem sportistiem radījis pilnīgi jaunus vārdu un numuru stiprinājumus, kā arī piešķīris jaunu veidolu jau ierastajiem un labi zināmajiem komandas teicieniem "Iznīcini visas riepas!" un "Vienalga", turklāt mākslinieks izgatavojis arī pilnīgi jaunu pie automobiļiem stiprināmu "Hoonigan" logotipu.

"Katru gadu mēs šeit, "Hoonigan Racing" un "Hoonigan Industries", mēģinām un izveidojam vislabāko sacīkšu automobiļu krāsojumu visā motoru sporta pasaulē," sacīja Bloks. "Mēs esam spējuši turpināt progresēt savā jomā, un mēs vienmēr mēģinām savienot savu krāsojumu ar pārsteidzošu grafiku un māksliniekiem, lai tas viss lakotā veidā pārvērstos par trasē vizuāli uzmanību piesaistošu un vienreizēja izskata sacīkšu auto, tādēļ mēs sadarbībā ar "Hoonigan" izgatavosim jaunu tērpu, bet kopā ar citiem saviem partneriem – citus lieliskus produktus."

"Jau kādu laiku esmu Deivida darba fans, un esmu patīkami pārsteigts, ka varējām kopīgi strādāt pie šī gada krāsojuma. Tas ir lieliski, ka viņš ir daļa no mūsu kolektīvās sacīkšu komandas vēstures," lepojas Bloks.

"Es izniekoju savu jaunību, iespiests veca "Ford Escort" aizmugurē, braukājot pa rallija sacensībām visā Apvienotajā Karalistē," stāstīja Nāvējošais krāsotājs. "2017. gadā šķita īsti vietā izniekot savu laiku ar Kenu Bloku un "Hoonigan" komandu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!