Foto: Balticrace.lv
Svētdien, 13. augustā, nesen atjaunotajā Jelgavas kartinga trasē "Rullītis" tiks aizvadīts Latvijas Drifta Kausa 4. posms "Street" un "ProAm" klasēs.

Kopējais dalībnieku skaits šajās sacensībās ir gaidāms virs 60 sportistiem. "Street" klasē šosezon startē 44 braucēji, bet "ProAm" klasē – 29. Lepni var būt Jelgavas un Dobeles fani, jo "ProAm" klasē startē komanda ar nosaukumu "Jelgava Drift" ar četriem braucējiem un šobrīd kopvērtējumā ieņem otro vietu, bet pirmajā vietā atrodas komanda no netālās Dobeles ar nosaukumu "3B Motorsport", un abām šīm komandām Jelgavas trase ir uzskatāma par mājas trasi.

Sacensību finālbraucieni būs no pulksten 15, taču jau pulksten 11 sāksies "Street" un "ProAm" klašu kvalifikācijas braucieni, ko arī varēs vērot skatītāji. Svinīgajā sacensību atklāšanā tiks paziņoti kvalifikācijas rezultāti un sportisti iepazīstinās ar sevi un saviem košajiem un jaudīgajiem drifta auto. Uzreiz pēc tam sāksies tandēmu braucieni abām klasēm un tiks noskaidroti 2017. gada labākie braucēji Jelgavas trasē.

Biļetes iepriekšpārdošanā par samazinātu cenu (pieci eiro) būs pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs un internetā Bilesuserviss.lv. Sacensību dienā uz vietas trasē biļešu cena pieaugušajiem būs septiņi eiro, bet pensionāriem – trīs eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam un invalīdiem ieeja pasākumā būs bez maksas.

Pasākums plānots līdz pulksten 19.20.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!