Latvijas izlases dalībnieki Pauls Jonass un Matīss Karro Nāciju kausa sacensībās šajā nedēļas nogalē startēs ar īpašiem motocikliem, kas ļauj cerēt uz labiem panākumiem.

Šogad viens no būtiskākajiem akcentiem Latvijas izlasē likts tieši uz tehniku, kas, braucot līdzās pasaules labākajiem sportistiem, ir ļoti nozīmīgs faktors laba rezultāta sasniegšanā.

"KTM Factory Racing" komanda, neprasot atlīdzību, nodrošinās ar labāko tehnisko aprīkojumu Paulu Jonasu, kurš šo komandu pārstāv pasaules čempionātā. "Komandai tas nebūtu jādara, taču, pateicoties Paula Jonasa un Kristera Serģa ievērībai šajā komandā, "KTM" ir devis mums šādu iespēju. Francijā Jonasa rīcībā būs gan kvalitatīvākie motocikli, gan apkalpojošais personāls," stāsta Latvijas Nāciju izlases vadītājs Mareks Segliņš.

Īpaši motocikli būs arī Matīsa Karro īpašumā, sniedzot iespēju uzrādīt maksimāli labu rezultātu. Izlase no "Honda" tirgotājiem Igaunijā īrēs īpaši Matīsam Karro pielāgotus motociklus, kuri būs aprīkoti ar visu sportistam un sacensībām nepieciešamo. Sportists divas dienas Igaunijā šos motociklus testēja un nu šie spēkrati ir ceļā uz Franciju, Nāciju kausa norises vietu.

Savukārt trešais braucējs Dāvis Ivanovs, kurš pārstāv "MX Moduls" komandu, startēs ar savu sezonas motociklu, kas ir gana labā kvalitātē un piemērots nozīmīgajām sacensībām.

Atgādinām, ka pērn Nāciju Kauss norisinājās Latvijā, Ķeguma "Zelta Zirga" trasē,un Latvijas izlase tajā izcīnīja 12.vietu, bet labākais sniegums Latvijas vēsturē ir 11.vieta 1992. gada Nāciju kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!