Foto: Caterham F1 Team

"Caterham" F-1 komanda tomēr piedalīsies šīs sezonas noslēdzošajā "Grand Prix" posmā Abu Dabi, jo ir savākusi pietiekami daudz līdzekļu startam, ceturtdien paziņoja komanda.

"Nedēļas laikā fani neiespējamo pārvērta iespējamā," pateicīgs ir "Caterham Sports Ltd." administratoru "Smith&Williamson" pārstāvis Finbars O'Konels. "Mēs izvirzījām sev neticamu mērķi, bet tas bija to vērts. Mēs zinājām, ka labākais veids, kā saglabāt komandu un piesaistīt potenciālos pircējus, ir pierādīt, ka joprojām esam sacīkšu komanda un startēsim sezonas noslēguma sacīkstēs Abu Dabi. Man nepietiek vārdu, lai pateiktos mūsu līdzjutējiem par palīdzību!"

O'Konels atzīst, ka pēdējo dienu laikā patiešām ir palielinājusies interese no potenciālo komandas pircēju puses, bet starts Abu Dani parādīs, ka tā ir gatava strādāt, tāpēc pelnījusi atrasties F-1 čempionātā arī nākamgad. "Tajā ir cilvēki, kas gatavi smagi strādāt, ir komandas gars un pieredze, vienīgais, kas mums tagad nepieciešams, ir droša finansiāla nākotne," saka administrators.

Kā zināms, nedēļas laikā komandai bija jāsavāc 2,5 miljoni mārciņu, un tas tika darīts ar publiskās labdarības platformas "Crowdcube" palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!