Marks Vēbers un "Red Bull" komanda jau pēc pāris posmiem varētu sēsties pie sarunu galda, lai runātu par līguma pagarināšanu uz 2013.gada sezonu.

Marka Vēbera nākotne ir viens no aktuālākajiem tematiem pilotu tirgū šajā sezonā. Jau pēc otrā čempionāta posma Malaizijā parādījās baumas par iespējamo austrālieša pievienošanos "Ferrari" komandai, kurš viņš nomainītu Felipi Masu. Līdzīgas baumas parādījās arī iepriekšējā sezonā, tomēr Vēbers pagarināja līgumu ar "Red Bull".

"Katru pavasari atgriežas runas par Marka pievienošanos "Ferrari" komandai," situāciju komentēja "Red Bull" boss Kristinans Horners. "Taču kā redzat, Markam mugurā joprojām nav sarkanais kombinezons. Marks jūtas apmierināts mūsu komandā un mēs esam apmierināti ar viņu."

"Vēlāk sezonas gaitā, kad situācija būs piemērotāka, mēs sēdīsimies pie sarunu galda un runāsim par nākotni," apstiprināja Horners. "Tieši tā mēs rīkojāmies arī iepriekšējās sezonās. Manā rīcībā nav nekādas informācijas par viņa iespējamām sarunām ar citām vienībām. Es domāju, ka Marks ir laimīgs pie mums, jo atrodas spēcīgās pozīcijās, lai cīnītos par augstām vietām. Taču daļa no biznesa ir baumas un spekulācijas par iespējamo pāreju."

Atgādinām, ka 35 gadus vecais austrālietis pērn uz vienu sezonu pagarināja savu līgumu ar "Red Bull" un nu abām pusēm atkal jārunā par tālāko rīcību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!