Foto: Publicitātes foto

Atraktīvais norvēģu rallijkrosa pilots Andreass Bakerūds, kurš aizvadītās divas pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") sezonas bija jēkabpilieša Reiņa Nitiša kolēģis "Olsbergs MSE" komandā, šogad startēs kopā ar Kenu Bloku.

Kā ziņojām, slavenais amerikāņu pilots šogad piedalīsies visos "World RX" posmos, un viņa pārinieks "Hoonigan Racing Ford" komandā būs Bakerūds.

"Es patiešām esmu ļoti sajūsmināts par iespēju strādāt kopā ar Kenu un viņa komandu," saka Bakerūds. "Es mīlu rallijkrosu un man ir bijušas labas sezonas pasaules čempionātā. Mašīna? "Ford Performance" un "M-Sport" mums būvē vienu no labākajām mašīnām, kas jebkad startējusi rallijkrosā!"

24 gadus vecais norvēģis savā "World RX" karjerā izcīnījis trīs uzvaras un piecas reizes iekļuvis TOP5. 2015. gada pasaules čempionāta kopvērtējumā Bakerūds ieņēma 4. vietu. 2011. un 2012. gadā norvēģis kļuva par Eiropas rallijkrosa čempionu "Super 1600" klasē.

Par Reiņa Nitiša un otra Latvijas pilota Jāņa Baumaņa plāniem pagaidām oficiālu ziņu nav, zināms, ka abi meklē iespējas turpināt startu pasaules rallijkrosa čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!