Foto: DELFI
Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas rallija čempionāta noslēdzošā posma "Rallijs Latvija" rīkotājiem un auto smērvielu zīmolu "WD-40" piedāvā lasītājiem piedalīties konkursā un laimēt vērtīgas balvas no "WD-40".

Viss, kas Jums jādara, pareizi jāatbild uz pieciem jautājumiem, jāreģistrē savs vārds un uzvārds, kā arī e-pasta adrese, un, iespējams, tieši Jūs būsiet viens no laimīgajiem, kas savā īpašumā iegūs kādu no divdesmit "WD-40" sarūpētajām balvām – skrūvgriežu komplektu un divām pudelītēm universālās "WD-40" smērvielas!

Uz jautājumiem atbildēt iespējams līdz 14. oktobrim, lai jau 15. oktobrī mēs varētu noteikt laimīgos uzvarētājus, ar kuriem sazināsimies, rakstot uz norādīto e-pastu.

17. un 18. oktobrī Rīgā, Jūrmalā un Tukumā notiks "Latvijas Rallija čempionāta" sezonas noslēdzošais posms "Rallijs Latvija 2015". Rallija laikā skatītāji varēs vērot autosportistu cīņas par ieskaites punktiem sešu dažādu sacensību – Latvijas rallija čempionāta, Latvijas atklātā rallijsprinta čempionāta, Latvijas minirallija kausa izcīņas, Rallija supersprinta čempionāta, kā arī vēsturisko automobiļu regularitātes rallija – ieskaitēs. Turklāt, sacensībām "Rallijs Latvija" šogad būs gods uzņemt arī "FIA Ziemeļeiropas zonas" (NEZ) čempionāta finālposmu, piešķirot sacensībām arī starptautisku skanējumu. Šāda plaša un daudzveidīga programma skatītājiem sacensību divu dienu laikā dos lielisku iespēju novērtēt, cik dažādām tehniskajām prasībām atbilstoši tiek sagatavoti sporta automobiļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!