Viens no lielākajiem autosporta pasākumiem Baltijā, "Rally Estonia", ir ieguvuši jaunu atbalstītāju un sauksies "Shell Helix Rally Estonia", informē sacensību rīkotāji.

"Rally Estonia", kas trīs gadus bija Eiropas rallija čempionāta posms, sacensību apritē atgriežas pēc gada pārtraukuma kā Igaunijas un Latvijas čempionāta posms, un sacensību rīkotāji neslēpj plānus nākotnē kļūt par pasaules rallija čempionāta (WRC) posmu.

"Pirms iesākt sarunas ar potenciālo ģenerālsponsoru mēs konkrēti noteicām dažas vadlīnijas. Ņemot vērā mūsu nākotnes plānus, jaunajiem partneriem bija jābūt starptautiski atpazīstamam zīmolam ar saikni ar motoru sportu," saka "Shell Helix Rally Estonia" direktors Urmo Āva. ""Shell" kā tehniskie partneri bijuši iesaistīti motoru sportā jau ilgu laiku, arī mums iepriekš bijusi veiksmīga sadarbība ar "Shell". Mēs viens otru labi pazīstam, zinām, ko darām un ko gribam sasniegt. Caur "Hyundai Motorsport" komandu "Shell" ir iesaistīti WRC, un arī mūsu mērķis ir WRC."

"Shell Helix Rally Estonia" risināsies tradicionālā Igaunijas rallija reģionā, valsts dienvidos, Otepē, bet rallija centrs atradīsies Tartu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!