Foto: Publicitātes foto

Latvijas rallija čempionāta (LRČ) trešā posma, "Rally Talsi" dalībnieku skaitu papildinājuši ļoti eksotiski braucēji — divi piloti no Indijas, informē sacensību rīkotāji.

Ar diviem "Ford Fiesta R2" auto Talsu rallijā startēs Sandžejs Takale (attēlā) un Amitradžīts Gošs. Viņu stūrmaņi būs vietējie rallisti, attiecīgi Edgars Svencis un Miķelis Mežaks. Abi indieši ir pieredzējuši braucēji: Takale ir 2013. gada Āzijas-Klusā okeāna čempionāta uzvarētājs, jau startējis Baltijā, piedaloties 2016. gadā "Rally Estonia", bet Gošs ir divkārtējs Indijas čempions (2012. un 2013. gadā) un divkārtējs Indijas vicečempions (2015. un 2016. gadā).

Pieteikumu iesniegšanas pēdējā dienā gatavību startēt Talsu rallijā apstiprināja arī Jānis Vorovjovs/Ivo Pūķis, kuri pretendēs uz Čempionu kausu.

Kopumā "Rally Talsi" trijās ieskaitēs pieteikušies 88 ekipāžas, rallijā un rallijsprintā 73, "Historic Sport" — 15. Dalībnieki pārstāv 12 dažādas valstis: Latviju, Igauniju, Indiju, Izraēlu, Norvēģiju, Krieviju, Lietuvu, Poliju, Spāniju, Ukrainu, Vāciju un Zviedriju.

"Historic Regularity" ieskaitē startēs vismaz 31 ekipāža, tur pieteikumu pieņemšana vēl turpinās. Trīs vecākie auto šajā ieskaitē pagaidām ir GAZ 21 (1958. gads), "MG B Roadster" (1965. gads) un "Moskvich 408" (1970. gads).

"Rally Talsi" risināsies 19. un 20. maijā Talsu apkārtnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!