Foto: McLaren

"McLaren" priekšsēdētājs Rons Deniss ir nepatīkami pārsteigts par sava bijušā pilota Lūisa Hamiltona uzvedību un izturēšanos, vēsta ārzemju mediji.

"Es ne vienmēr atbalstu to, ko viņš tagad dara un saka," intervijā "Marketing Magazine" izteicies Deniss. "Viņš brīžiem "noiet no sliedēm". Taču izcili sportisti ir izcili, jo viņi daudz ko ziedo, lai tādi kļūtu. Bieži vien tā ir bērnība, kurā formējas personība, tāpēc vēlāk viņi ne vienmēr uzvedas atbilstoši vai tā, kā mēs no viņiem to sagaidām. Ja viņš būtu "Mclaren", es neļautu Lūisam tā uzvesties."



Deniss atsaucas uz atgadījumu īsi pirms Brazīlijas "Grand Prix" posma, kad 30 gadus vecais Hamiltons pēc ballītes Monako iekūlās avārijā un nevarēja laicīgi izlidot uz sacīkstēm.

Kā zināms, Lūiss Hamltons "McLaren" sistēmai pievienojās agrā vecumā un 2008. gadā šai komandā izcīnīja savu pirmo F-1 čempiona titulu. Pēc aiziešanas no "Mclaren" viņam parādījās lielāka izpausmes brīvība un britu pilots sāka veidot savu stilu, kāds tas ir šodien - ar greznumlietām, daudziem tetovējumiem un skandaloziem notikumiem ap sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!