Foto: Krišs Karnītis

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 2018. gada sezonas noslēdzošā posma "Rally Liepāja" rīkotāji ir uzsākuši skatītāju biļešu tirdzniecību uz šīm sacensībām, kas notiks oktobra sākumā, informē organizatori.

"Rally Liepāja" ir arī Latvijas rallija čempionāta noslēdzošais posms, tāpat tā laikā risināsies tradīcijām bagātais "Ātruma Festivāls Kurzeme".

Pilnas cenas ieejas biļetes maksās no 18 eiro, bet rallija norises nedēļā, sākot no 8. oktobra, tās cena tiks paaugstināta līdz 25 eiro.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas. Pie ieejas ātrumposmā kontrolieriem būs jāuzrāda vecumu un/vai invaliditāti apliecinošs dokuments.

FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma "Neste World RX of Latvia" biļešu īpašniekiem svarīgi zināt, ka uz katras rallijkrosa biļetes ir unikāls ID kods – izmantojot šo kodu, "Rally Liepāja" ieejas biļeti uz visiem ātrumposmiem varēs iegādāties par pazeminātu cenu – 15 eiro.

"Biļešu Serviss" iegādātās ieejas biļetes pirms došanās uz ātrumposmiem būs jāapmaina pret aprocēm – bez aproces piekļūšana ātrumposmiem būs liegta. Informācija par ieejas biļešu apmaiņas punktiem tiks publicēta rallija interneta mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!