Foto: DELFI

Trešdien, 1. martā, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sākta biļešu tirdzniecība uz Baltijas vasaras sezonas pirmo ralliju - "Rally Talsi 2017", un pirmās 500 biļetes būs par īpašu cenu, informē sacensību rīkotāji.

Pirmajām 500 ieejas biļetēm noteikta īpaša, pazemināta cena – 10 eiro. Pēc tam ieejas biļetes, kas ļaus apmeklēt visus rallija ātrumposmus, maksās 12 eiro, bet sacensību norises nedēļā, sākot ar 15. maiju, ieejas biļešu cena tiks paaugstināta līdz 15 eiro.

"Rally Talsi" šogad ir Latvijas, Lietuvas rallija čempionāta, FIA Baltijas rallija trofejas un Latvijas rallijsprinta čempionāta posms, kā arī vēsturisko automašīnu regularitātes sacensību "Youngtimer Rally Talsi mājvieta", tādējādi gādājot par plašu un tehniski kolorītu dalībnieku pulku.

"Sarīkojot "Rally Talsi", allaž cenšamies ieviest jaunus risinājumus, lai sacensības padarītu pārdomātākas un apmeklētājiem ērtākas. Ļoti ceru, ka skatītāji novērtēs šogad rasto iespēju ieejas biļetes iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās visā Latvijā! Tieši "Rally Talsi" lojālākajiem draugiem, kas gadu no gada jau laicīgi, kā tradīciju, ieplāno apmeklēt ralliju Talsos, esam paredzējuši pirmās 500 ieejas biļetes, kuru cena būs pazemināta līdz 10 eiro!" stāsta "RA events" direktors un "Rally Talsi" rīkotājs Raimonds Strokšs.

"Rally Talsi 2017", kas ir šā gada Latvijas rallija čempionāta trešais posms, risināsies 19. un 20. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!