Foto: ERC

Ar 1. decembri ir sākta biļešu iepriekšpārdošana uz 2016. gada Eiropas rallija čempionāta (ERČ) pirmā posma "Rally Liepāja" sacensībām, informē rallija rīkotāji.

Ieejas kartes cena iepriekšpārdošanā līdz 31. decembrim noteikta 18 eiro apmērā. Sākot ar 2016. gada 1. janvāri, tās cena būs 25 eiro. "Rally Liepāja" norises laikā par 12 eiro būs iespējams iegādāties vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu.

"Rally Liepāja" ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga invalīda apliecība. Pensionāri tūrisma informācijas centros Liepājā, Kuldīgā, Talsos un Saldū, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, saņems 10% atlaidi, iegādājoties vienu ieejas karti.

Ieejas kartes ļaus apmeklēt visus "Rally Liepāja" ātrumposmus. Iegādājoties ieejas kartes komplektā ir arī skatītāja drošības informācijas buklets, kakla lente un rallija uzlīme.

"Nu jau tradicionāli "Rally Liepāja" ieejas karšu tirdzniecību uzsākam pirms Ziemassvētkiem, lai rallija entuziastiem kaut par pussolīti atvieglotu patīkamo, bet tomēr tik laikietilpīgo dāvanu sagādāšanas procesu," saka rallija rīkotāju "RA Events" direktors Raimonds Strokšs. "Eiropas meistarīgākie braucēji pēdējo trīs gadu laikā pierādījuši, ka allaž pieņem Kurzemes novada ceļu mesto izaicinājumu un par sekundes desmitdaļām cīnās līdz pat finiša līnijai, neatstājot vienaldzīgu nevienu no klātesošajiem apmeklētājiem! Ziemas rallijs no skatītājiem noteikti prasa īpašu sagatavošanos, tomēr esmu drošs, ka izbaudīt aizraujošu nedēļas nogali ir gatavi ne tikai rūdītie vēju pilsētas iedzīvotāji, bet arī daudzi citi sporta fani!"

Latvija ERČ posmu rīkos jau ceturto reizi pēc kārtas.

Rally Liepāja ieejas kartes var iegādāties šādās tirdzniecības vietās:
Liepājā, Liepājas Olimpiskajā Centrā, Brīvības ielā 39;
Liepājā, Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6;
Kuldīgā, Kuldīgas Tūrisma informācijas centrā, Baznīcas ielā 5;
Talsos, Talsu novada Tūrisma informācijas centrā, Lielā ielā 19/21 (Talsu tautas namā);
Saldū, Saldus Tūrisma informācijas centrā, Striķu ielā 3 (ieeja no Kalpaka laukuma);
Rīgā, kartinga hallē "Ātruma Cilts", Sergeja Eizenšteina ielā 2;
Rīgā, Kalnciema kvartāla "Vīnu veikalā", Kalnciema ielā 35.
Internetā - Latvijas rallija čempionāta oficiālajā mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!