Foto: F64
Pirmdien, 1.jūnijā, sākusies biļešu tirdzniecība pasaules čempionāta posma - Latvijas "Grand Prix" izcīņu - motokrosā MXGP un MX2 klasēs, informē rīkotāji.

Biļetes sākot no pirmdienas iespējams iegādāties "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā.

Pasaules čempionāta posms motokrosā Latvijas "Grand Prix" risināsies 11.-12.jūlijā Ķeguma trasē "Zelta zirgs". Paralēli pasaules čempionāta ieskaitei MXGP un MX2 klasēs Ķegumā startēs arī EMX 250, EMX85 un EMX65 klašu sportisti, kuri cīnīsies par Eiropas čempionāta tituliem.

Pasaules čempionāta posmu pirmo reizi organizē Kristera Serģa motoklubs, kura vadībā ir leģendārais, pieckārtējs pasaules čempions motokrosā blakusvāģiem Kristers Serģis. Latvijas posma ieejas biļešu cenas ir veidotas, lai būtu maksimāli pieejamas Latvijas auditorijai un tās ir zemākās salīdzinājumā ar citu valstu posmiem šajā gadā, uzsver rīkotāji, piebilstot, ka aktīvākajiem pircējiem pieejams ierobežots biļešu skaits par īpašu cenu.

Pašlaik lielisku sniegumu demonstrē jaunais Latvijas sportists Pauls Jonass, kurš pēc MX2 klases Francijas posma kopvērtējumā atrodas augstajā trešajā vietā. Labāko sezonu līdz šim aizvada arī Roberts Justs, kurš šobrīd kopvērtējumā atrodas 15.pozīcijā. Šī brīža Jonasa un Justa lieliskie rezultāti faniem dos papildu motivāciju atbalstīt Latvijas sportistus klātienē Ķegumā. Turklāt sacensībās piedalīsies visi labākie pasaules motosportisti, kā arī paralēli norisināsies Eiropas Čempionāta fināls jauniešiem un junioriem.

Kristers Serģis: "MXGP Latvijas posms pasaules čempionātā katram motosporta līdzjutējam ir svētki. Tāpēc ikviens aicināts atbalstīt Latvijas motosportistus Ķegumā, tostarp līdzjutējus aicinām sekot līdzi un iesaistīties dažādās MXGP Latvija posmu pasaules čempionāta aktivitātēs sociālajos tīklos, kuriem tiks piedāvātas iespējas pastiprināt svētku sajūtas veidošanu un uzturēšanu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!