Foto: ERC

Ir sākusies ieejas biļešu tirdzniecība uz 2017. gada Eiropas rallija čempionāta (ERČ) noslēdzošo posmu, "Rally Liepāja", kas no 6. līdz 8. oktobrim risināsies Liepājā un tās apkārtnē esošajos Durbes, Aizputes un Priekules novados, informē sacensību rīkotāji.

"Pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar Eiropas rallija čempionāta rīkotāju "Eurosport Events", šogad "Rally Liepāja" ticis gods noslēgt 2017. gada sezonu, un sagaidāms, ka tieši Latvijā tiks noskaidroti jaunie Eiropas rallija čempiontitula ieguvēji," saka pasākumu rīkotāju "RA Events" direktors Raimonds Strokšs. "Tikpat izšķiroša nozīme autosportistu sniegumam būs arī, noskaidrojot Latvijas rallija čempionus – Liepājas un tās apkārtnes novadu ceļos notiks arī noslēdzošās Latvijas čempionāta (LRČ) cīņas. Sagaidāms, ka autosportistiem būs jāiesaistās bezkompromisa cīņā līdz pat finiša līnijas šķērsošanai un finiša estakādei, kas skatītājiem sola daudz aizraujošu un atmiņā paliekošu mirkļu."

Vienas ieejas biļetes cena līdz 2017. gada 30. septembrim būs 18 eiro, bet ar 1. oktobri cena tiks paaugstināta līdz 25 eiro. Taču rallija rīkotāji ir sagādājuši nelielu pārsteigumu īstenajiem autosporta cienītājiem - tie, kas jau iegādājušies biļetes uz šāgada pasaules rallijkrosa čempionāta Latvijas posmu "World RX of Latvia", biļetes uz "Rally Liepāja" varēs nopirkt par zemāku cenu.

"Uz katras no jau iegādātajām "Neste World RX of Latvia" ieejas biļetes ir unikāls ID kods – izmantojot šo kodu, "Rally Liepāja" ieejas biļeti uz visiem ātrumposmiem varēsiet iegādāties par samazinātu cenu, 15 eiro!" stāsta Raimonds Strokšs.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieeja rallija ātrumposmos un pasākumos būs bez maksas, bet pie ieejas ātrumposmā kontrolieriem būs jāuzrāda vecumu un/vai invaliditāti apliecinošs dokuments. Rally Liepāja norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti atsevišķam ātrumposmam – šāda ieejas biļete maksās 12 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!