Foto: Krišs Karnītis

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Latvijas posma "Rally Liepāja" uzvarētāji Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins ("Sports Racing Technologies") piedalīsies čempionāta noslēdzošajā etapā Kiprā, cerot sezonu pabeigt vicečempionu godā.

Kā zināms, izcīnot ceturto vietu "Rally Liepāja", Eiropas čempionāta kopvērtējuma vadībā neaizsniedzami kļuva poļi Kajetans Kajetanovičs/Jaroslavs Barans, bet cīņa par otro vietu vēl ir atklāta. Uz Eiropas vicečempiona titulu pretendē divas ekipāžas - Ralfs Sirmacis un krievs Aleksejs Lukjaņuks, kurus kopvērtējumā šķir divu punkti par labu Lukjaņukam.

Izcīnot pārliecinošu uzvaru "Rally Liepāja" un uzlabojot savu situāciju ERČ kopvērtējumā, Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins ir ieguvuši papildus atbalstu startam arī noslēdzošajā FIA ERČ posmā "Cyprus Rally", kas norisināsies no 7. līdz 9. oktobrim, Kiprā, kur Latvijas ekipāžai ir labas izredzes pacīnīties par otro vietu ERČ sezonas vērtējumā.

"Ir neizsakāms prieks un pateicība, ka mums ir dota šāda iespēja, jo, startējot "Cyprus Rally", varam kļūt par FIA ERČ vicečempioniem visaugstākajā Eiropas rallija divīzijā ERC1," saka ekipāžas stūrmanis Artūrs Šimins. ""Sports Racing Technologies" komanda šobrīd strādā ar loģistiku un auto sagatavošanu, lai jau tuvākajās dienās dotos ceļā. Vēlreiz vēlējos teikt vislielāko paldies visiem, kas mūs atbalsta. Pateicoties jums visiem, mūsu 2016. gada sezona vēl turpināsies!"

Kā zināms, pagājušosezon Ralfs Sirmacis kļuva par Eiropas junioru rallija vicečempionu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!