Kārtējā „F-BMW ADAC” čempionāta trešā un ceturtā posma sacīkstes notika Lauzitcringas trasē Vācijā. Treniņi Haraldam nebija īpaši veiksmīgi un abu sacīkšu starta vietas tika izcīnītas peletona beigās, attiecīgi 22. un 21.
Kā jau vairākkārt pieminēts, šogad konkurence šai čempionātā ir ļoti spēcīga un par to atkal liecināja kvalifikācijas braucieni Lauzitsringā, kad pirmie sešpadsmit braucēji iebrauca vienā sekundē.

Pirmajās sacīkstēs starta burzmā Kekoto juniors ietriecās Haralda mašīnas aizmugurē, krietni salocot pakaļējo antispārnu. Tā nu ar šādu, ne visai konkurētspējīgu mašīnu, nācās cīnīties un finišu Haralds sasniedza 18. no divdesmit pieciem startējušajiem. Uzvarēja šveicietis Sebastjans Buemi.

Otrajā dienā no divdesmit pirmās starta vietas, Haralds finišēja trīspadsmitais, kaut gan pirms beidzamā apļa viņš vēl bija divpadsmitais, taču nācās palaist vācieti Timu Sandleru garām. Tomēr „Holzer Rennsport” ar Haralda braukšanu ir apmierināta. Šajās abās sacīkstēs viņš nekādu kļūdu nepieļāva un atliek cerēt, ka ar katrām nākamajām sacensībām viņa rezultāti uzlabosies.

Otrajā braucienā uzvarēja vācietis Nikolas Hulkenbergs, kurš arī kļuvis par čempionāta līderi. Trešais braucienā un otro vietu kopvērtējumā ieņem Sebastjans Buemi. Bet otrajā vietā finišējušais holandietis Niks de Bruins kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Nākamās sacīkstes notiks Spā pēc divām nedēļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!