Foto: Reuters/Scanpix

Jau divas nedēļas kopš ārsti mēģināja modināt Mihaelu Šūmaheru, F-1 leģenda joprojām guļ komā, vēsta vācu izdevums "Bild-Zeitung".

Pēc laikraksta informācijas, F-1 septiņkārtējais pasaules čempions sākotnēji izrādīja atsevišķus refleksus kopš tika samazināts anestēzijas līdzekļu daudzums sistēmā, tomēr Šūmahers joprojām nereaģē uz ārējiem kairinājumiem.

Šūmaheram katru dienu klāt ir viņa sieva, norāda vācu prese, un ievēro ārstu ieteikumu – pastāvīgi runāt ar komā guļošo vīru, jo medicīnā ir liecības, ka tas var palīdzēt pacientam tamlīdzīgā stāvoklī.

Tāpat vācu mediji mēļo, ka F-1 arēnu pametušais speciālists Ross Brauns, kurš ar Šūmaheru cieši strādāja viņa īpaši veiksmīgās "Ferrari" ēras laikā, apmeklējis leģendāro autosportistu aizvadītajā ceturtdienā, slimnīcā iekļūstot pa dienesta ieeju.

Savukārt Francijas varas iestādes plāno drīzumā paziņot izmeklēšanas rezultātus Šūmahera slēpošanas negadījumam. Visticamāk, lieta tiks vienkārši slēgta, raksta "Bild-Zeitung" ar atsauci uz anonīmu avotu varas iestādēs.

Jau ziņots, ka pagājušā gada decembra beigās bijušais F-1 pilots cieta kalnu slēpošanas negadījumā, gūstot smagu galvas traumu. Kopš tā laika Šūmahers atrodas Grenobles slimnīcā, kur viņam tika izdarītas divas operācijas. Pagājušonedēļ izskanēja informācija, ka Šūmahers tiekot modināts no mākslīgās komas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!