Foto: Publicitātes foto
Pagaidām nav zināms, kādā vietā Dakaras rallija 11.posmu ceturtdien pabeidza "Team Latvia" komandu pārstāvošās ekipāžas Māris Saukāns/Andris Dambis un Antons Grigorovs/Ainārs Princis, tomēr abas ekipāžas ir ierakstītas 12.posma starta protokolā.

Ceturtdien 478 kilometrus garo speciālo posmu visātrāk veica kopvērtējuma līderis Stefans Petransels, aiz sevis atstājot spāņa Nani Romas un portugāļa Rikardu Leala duš Santuša ekipāžas.

Sacensību mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka automašīnu klasē Saukāns/Dambis ar eletropiedziņas "OSC eO" un Grigorovs/Princis ar "OSCar" ceturtdien sasniedza piekto kontrolpunktu, taču nākamajos kontrolpunktos abas ekipāžas nav atzīmējušās. Tomēr abas ekipāžas ir atrodamas starp tām 90 ekipāžām, kuras pagaidām. pielaistas pie 12.posma starta.

Savukārt otras Latvijas komandas "RE Autoclub" krievu ekipāža Iļja Kuzņecovs/Romans Jelagins ieņēma augsto 13.vietu, bet Antons Meļņikovs/Antons Nikolajevs finišēja 26. vietā.

Kopvērtējumā automašīnām Petransels par 22:49 minūtēm apsteidz Romu, bet trešajā vietā esošais Žinjels de Viljērs atpaliek vairāk nekā par stundu. Meļņikovs/Nikolajevs kopvērtējumā atrodas ausgtajā 19.vietā, bet Kuzņecovs/Jelagins – 35.vietā.

Tikmēr zināms, ka "Team Latvia" ekipāžas par 10.posma laicīgu neveikšanu saņēmušas pa piecām stundām soda laika.

Motociklu klasē ceturtdien 11.posmā ātrākais bija arī kopvērtējuma līderis Sirils Desprē, pārsteidzoši otro vietu ieguva spānis Herards Farjess Gvels, bet trešais bija Marks Koma.

Kopvērtējumā Desprē palielinājis savu pārsvaru pār Komu (2:22 minūtes), bet trešais "močiem" pagaidām ir portugālis Elders Rodrigess, kurš atpaliek jau vairāk nekā par stundu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!