Foto: DELFI

Vēl tikai līdz šā gada 19. jūlijam par pazeminātu cenu iespējams iegādāties ieejas biļetes pasaules rallijkrosa čempionāta posmu "Neste World RX of Latvia" CSDD Biķernieku trasē. Sākot ar 20. jūliju biļešu cenas tiks paaugstinātas, toties tirdzniecībā būs pieejamas papildu biļetes uz skatītāju pieprasīto B sektoru, informē sacensību rīkotāji.

Kā zināms, pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") Latvijas posms risināsies 1. un 2. oktobrī. Līdz 19. jūlijam pieejamās ieejas biļetes maksā no 25 eiro par stāvvietu līdz 45 eiro C sektorā - biļetes uz A un B sektoru ir izpārdotas. No 20. jūnija biļešu cenas celsies par 10 eiro un papildus būs pieejamas biļetes B sektorā par 75 eiro. VIP sektora biļešu cenas paliek nemainīgas - 300 eiro.

"Ir pienācis brīdis, kad mums jāvienojas ar skatītāju sektoros paredzēto konstrukciju piegādātājiem un jāveic gala pasūtījums. Tamdēļ aicinu ieejas biļetes iegādāties līdz 19. jūlijam, kamēr to cena ir zemāka. Šādi apmeklētāji var palīdzēt arī mums – jo laicīgāk mēs zināsim precīzu skatītāju skaitu, jo kvalitatīvāk varēsim iekārtot CSDD Biķernieku trasi, lai jau pirmajā sacensību sarīkošanas reizē varētu piedāvāt pasaules čempionātam atbilstošu vērošanas pieredzi," saka "RA Events" direktors Raimonds Strokšs.

"Redzot lielo interesi un pieprasījumu pēc ieejas biļetēm, jau aprīli uzsākām darbu, lai būtu iespējams palielināt B sektorā paredzēto sēdvietu skaitu, un Latvijā notiekošo pasaules čempionāta posmu varētu apmeklēt maksimāli liels skaits rallijkrosa interesentu. Ar lielu prieku šodien varu apstiprināt, ka ilgais darbs ar konstrukciju piegādātājiem un nepieciešamo saskaņojumu saņemšanu ir veiksmīgi noslēdzies, un tirdzniecībā būs pieejamas papildu B sektora ieejas biļetes!" viņš piebilst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!