::recepte::
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Uz ar cepampapīru izklātas plāts kārto maizes šķēles.
Gaļu, sīpolus un tomātus sagriež smalkos gabaliņos. Liek bļodā vai dziļā šķīvi, pievieno izvēlēto mērci. Šajā variantā ir pesto, bet masu var jaukt arī ar majonēzi, tomātu mērci, var iztikt arī bez, bet Evita iesaka tomēr pievienot, jo tad maizītes ir sulīgākas. Pievieno nedaudz svaigi maltus piparus, visu samaisa.
Gaļas masu liek uz maizītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru.
Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes. Ja krāsnij ir tāds režīms, var beigās pārslēgt uz grila režīmu, lai siers apbrūnē un iegūst kraukšķi, iesaka Evita.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Uz ar cepampapīru izklātas plāts kārto maizes šķēles.
Gaļu, sīpolus un tomātus sagriež smalkos gabaliņos. Liek bļodā vai dziļā šķīvi, pievieno izvēlēto mērci. Šajā variantā ir pesto, bet masu var jaukt arī ar majonēzi, tomātu mērci, var iztikt arī bez, bet Evita iesaka tomēr pievienot, jo tad maizītes ir sulīgākas. Pievieno nedaudz svaigi maltus piparus, visu samaisa.
Gaļas masu liek uz maizītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru.
Liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes. Ja krāsnij ir tāds režīms, var beigās pārslēgt uz grila režīmu, lai siers apbrūnē un iegūst kraukšķi, iesaka Evita.
Lai labi garšo!