Triju valstu un 49 dalībnieku konkurencē aizvadītajā nedēļas nogalē Ugālē, "Karters" mototrasē tika aizvadīts Latvijas čempionāta trešais posms mototriālā un Latvijas kausa trešais posms velotriālā, kurā uzvaras izcīnīja čempionāta līderi, informē Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Uzvaras velo un moto konkurencē meistarīgākajās no grupām izcinīja favorīti – līdzšinējo šī gada abu posmu uzvarētāji un tādējādi nostiprināja savas kopvērtējuma pozīcijas. Arvis Dermaks ("Karters") bija labākais velotriālā, bet Andris Grīnfelds ("Agarska triāla klubs") uzvarēja mototriālistu konkurencē.

Motobraucējiem B grupā uzvara Kasparam Vērniekam ("MT Skola"), C grupā pirmais vēl viena Latvijas triāla kluba pārstāvis – Guntars Mateuss no "Grobiņas MK". Plašāk pārstāvētajā moto grupā uzvara Marekam Robežniekam ("AKA Team").

Jauniešu ieskaitē pirmais ciemiņš no Igaunijas Ots Holgers ("Panter MK"), bet mini grupā uzvaru svinēja viņa tautietis Stigs Ross (Panter MK). Pašu mazāko moto braucēju grupā uzvara Agnim Alksnim ("Viking trial").

Velobraucējiem "Ekspertu" grupā tikai ar 25 soda punktiem pirmais bija Markuss Karņickis. "Inter" grupā pirmais Roberts Anderšmits, bet iesācēju grupā uzvarēja meitene – Natālija Žubure. Visi šie sportisti pārstāv "Karters" komandu.

"Karters" ceļojošās specbalvas izcīņā finālā iekļuva Lietuvas braucējs Karols Šimks ("Drakonai Racing") un Dainis Vītoliņš ("MT skola"). Finālbraucienā punktus par veiktajiem dažādas sarežģītības vārtiem pārliecinoši vairāk savāca Vītoliņš un ieguva ceļojošo balvu. Šajā disciplīnā motobraucēji tika vērtēti velobraukšanā un otrādi – velobraucēji motobraukšanā.

Sacensību laikā interesentiem, kā arī pašiem dalībniekiem bija iespēja izmēģināt velo veiklības braucienu speciāli iekārtotā trasē. Pasākuma laikā tika noskaidrota arī veiksmīgākā ģimene un labākie braucēji dažādās vecuma grupās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!