Portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju" piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" pirmo sēriju. Jaunajā sezonā varēs sagaidīt ne tikai aizrautīgus piedzīvojumu stāstus, bet dažādi izaicinājumi sagaida arī pašus raidījuma vadītājus. Šoreiz studijas viesis būs Reinis Nitišs, kurš tikko atgriezies no sacensībām Dubaijā, kā arī Kaspars un Kārlis Zemīši.

Skatītāju iecienītais raidījums "ZeKurbulis" šogad ir pārtapis par "Ātruma cilti", jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu.

Uzturot asumu, "Ātruma cilts" ar Paulu Timrotu un Ilmāru Līkumu sola arī doties ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos. Pauls pieņem izaicinājumu un 1000 eiro, ko investēt jebkādu braucamrīku iegādē, lai sezonas noslēgumā atgrieztos ar peļņu.

Pirmais "Ātruma cilts" viesis ir rallijkrosa talants Reinis Nitišs, kurš tikko atgriezies no 24 stundu sacensībām Dubaijā. Sagadīšanās pēc nonācis nezināmu braucēju un publikas vidū, aizvadījis nakts treniņus piecu kilometru trasē kopā ar dažādu klašu braucējiem, Reinis sasniedzis divu sekunžu apļa laika pārsvaru. Kā šis piedzīvojums beidzās un vai martā redzēsim Reini arī 24 stundu sacensībās Silverstonā, uzzināsiet raidījumā.

Savukārt par auto un mūziku stāstīs studijas viesi Kaspars un Kārlis Zemīši, kuriem bijusi iespēja testēt jauno "Nissan X-Trail". Vai tas ir uzticams auto, ar ko paspēt uz koncertu otrā Latvijas malā pa ceļiem un bezceļiem, tiek noskaidrots sarunas gaitā.

Auto žurnālists Artūrs Virbulis "Ātruma cilti" sāk ar 2018. gada intrigām. Vai Jānis Baumanis šosezon izcīnīs savu pirmo pjedestālu Pasaules rallijkrosa čempionāta posmā un vai Pauls Jonass aizstāvēs savu titulu? Kādā līmenī brauks Mārtiņš Sesks un cik augstu jaunais talants pakāpsies pasaules labāko braucēju vidū? "Ātruma cilts" komanda izteiks savas drosmīgākās prognozes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!