Foto: DELFI

Šāgada Eiropas vicečempione rallijkrosā "TouringCar" klasē, zviedriete Magda Andersone nākamsezon startēs jau ar jaudīgākās, "Supercar" klases mašīnu, ziņo "World RX" rīkotāji.

Andersone pievienojas "Marklund Motorsport" komandai un 2017. gada sezonā jau startēs Eiropas rallijkrosa čempionāta prestižākajā klasē līdz ar komandas pamatpilotu Antonu Marklundu. Abi brauks ar "VW Polo Supercar" mašīnu.

"Magda ir ļoti talantīga un mēs patiešām priecājamies, ka viņa pievienojas mūsu komandai," saka "Marklund Motorsport" īpašnieks Jans Marklunds. "Ar Magdu un Antonu komandā mēs būsim labā pozīcijā, lai cīnītos par "Euro RX" medaļām. Abiem pilotiem ir līdzīgs braukšanas stils, kas atvieglos mašīnu regulēšanu."

2016. gada "Euro RX" čempiones titulu Andersone pazaudēja ar viena punkta starpību, piekāpjoties norvēģim Bena-Filipam Gundersenam.

"World RX" Latvijas posmā, kas bija arī "Euro RX" posms "TouringCar" klasei, Magda Andersone izcīnīja otro vietu, zaudējot tikai dānim Frederikam Andersonam, kurš sezonas beigu kopvērtējumā palika aiz zviedrietes un saņēma čempionāta bronzu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!