Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" aicina šovakar, 19. aprīlī plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šī vakara raidījumā par auto un moto sporta aktualitātēm stāstīs autosportists Konstantīns Calko, motokrosa braucējs Matīss Karro, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) komisārs Reinis Pozņaks un autosporta eksperts Uldis Timaks.

Raidījuma "ZeKurbulis" vadītājs Pauls Timrots tiksies ar Latvijas autosportistu Konstantīnu Calko, lai apspriestu sportista gatavošanos prestižākajām auto sacensībām pasaulē - Lemānas 24 stundu izturības braucienam. Visā sacensību pastāvēšanas vēsturē Lemānas sacīkstēs līdz šim nav piedalījies neviens autosportists no Latvijas, un Konstantīns ir apņēmības pilns to mainīt.

Par auto sacīkstēm runās arī Uldis Timaks, kurš skatītājus iepazīstinās ar autošosejas sacensību sezonas aktualitātēm Biķernieku trasē, kur gaidāmi "Camaro", "Porche" un "Legend Car" automašīnu sacīkšu starti.

Bet ar motosporta jaunumiem otrpus okeānam – Brazīlijā – video intervijā dalīsies motokrosa braucējs Matīss Karro. Sportists var lepoties ar augstiem rezultātiem Brazīlijas motokrosa treniņsacensībās un ir gatavs kļūt par čempionu.

Savukārt FIA komisārs Reinis Pozņaks skatītājiem skaidros, vai gaidāmā nodokļu reforma atstās motoru sportu bez naudas un apdraudēs autosporta nākotni.

Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!