Foto: Publicitātes foto

Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" aicina šovakar, 27. aprīlī, skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šī vakara raidījumā viesosies Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) spīdveja kurators Nils Freivalds, Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) krosa komisijas pārstāvis Viesturs Saukāns un rallija ekipāžas stūrmanis Andris Vēlme.

Šovakar raidījums piedzīvos pārmaiņas – Zekurbulis vadītāja Paula Timrota vietā raidījumu vadīs auto žurnālists Ilmārs Līkums un moto frīstaila meistars Mārtiņš Aleksandrovičs. Kopā ar BKSB spīdveja kuratoru Nilu Freivaldu viņi apspriedīs, kā iespējams kļūt par spīdveja braucēju, un vai ar šo sporta veidu var nopelnīt, līdzīgi kā, piemēram, basketbolā. Tāpat Nils Freivalds pastāstīs par šogad Biķernieku trasē gaidāmajām Pasaules čempionāta kvalifikācijas sacensībām komandām.

Jau šajā nedēļas nogalē sezonas sākumu atzīmēs autokross - ar gaidāmajiem notikumiem šajā autosporta skatītājus iepazīstinās LAF krosa komisijas pārstāvis Viesturs Saukāns.

Savukārt rallija braucējs Andris Vēlme dalīsies ar pieredzi un emocijām pēc dalības ikgadējās rallija šova sacensībās "Rally Masters Show" Maskavā, kurās kopā ar savu brāli Ivaru Vēlmi startēja ar leģendāro "Audi Quattro A2" automobili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!