Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā šodien, 29. aprīlī, visas dienas garumā sekot līdzi Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejas sezonas atklāšanas posma "De Walt Grand Prix" sacensību pirmās dienas tiešraidei no Biķernieku trases Rīgā.

Ziemeļeiropas un Baltijas čempionāta "De Walt Grand Prix" atklāšanas posmā būs pārstāvētas 25 dažādas automašīnu klases, autosporta entuziastiem solot aizraujošu nedēļas nogali un plašāko moderno un vēsturisko sporta automašīnu klāstu vienuviet.

Savu sniegumu rādīs sacensību skatītāju vidū iecienītās "Legend Cars" klases automašīnas, jaudīgie BMW spēkrati un citi. Pirmo reizi Biķernieku trasē sacentīsies arī jaunākās paaudzes "Porsche" un "Chevrolet Camaro" automašīnas, cīnoties Ziemeļeiropas zonas čempionātā.

Čempionāta atklāšanas posma pirmās dienas tiešraides programma:
9:45 Sacensību atklāšana un TV studija
11:00 NEZ Legend Cars, R1
11:35 NEZ BMW Xtreme CUP, R1
12:10 NEZ Porsche GT3 CUP, R1
13:00 NEZ V1600, R1
13:35 NEZ Legend Cars, R2
14:20 NEZ V8 Thundercars, R1
15:05 NEZ BMW Xtreme CUP R2
16:00 Baltijas čempionāta izturības sacensību brauciens
20:10 Apbalvošanas ceremonija

Tiešraide no "De Walt Grand Prix" posma turpināsies rīt, 30. aprīlī no plkst. 11.45. Tās laikā skatītājiem būs iespēja apskatīt jaudīgākās automašīnas, sekot līdzi Baltijas un Latvijas čempionāta "Kumho Challenge" un "Baltic Touring Car" sacensībām un citiem aizraujošiem autošosejas sporta notikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!