Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas "Par labām attiecībām" ceļojošā izstāde apceļojusi gan Vidzemi, gan arī Kurzemi un dodas tālāk uz Zemgales reģionu, kur ceturtdien, 14. septembrī, viesosies Bauskas pilsētā. Ceļojošā izstāde ietver desmit vizualizācijas, kas asprātīgi skaidro nerakstītos ceļu satiksmes likumus, aicinot aizdomāties par mūsu braukšanas ieradumiem.

Ceturtdien, Bauskas degvielas uzpildes stacijā "Circle K", Zaļā ielā 10, Bauskas iedzīvotājiem būs lieliska iespēja iepazīties ar labu ceļu satiksmes attiecību principiem un apskatīt desmit krāšņas nerakstīto ceļu satiksmes likumu vizualizācijas.

Izstāde būs apskatāma visas dienas garumā no pulksten, lai ikviens interesents paspētu iepazīties ar labu ceļu satiksmes attiecību principiem, kuri ne tikai atgādina par drošību uz ceļa, bet arī liek aizdomāties par savu braukšanas kultūru.

Plašāku skaidrojumu par nerakstītajiem ceļu satiksmes likumiem sniegs atraktīvais improvizācijas teātra dalībnieks Mārtiņš Kozlovskis, kurš "Circle K" stacijas atklāšanas svētkos aicinās uz sarunu un priekšlikumiem par svarīgākajiem nerakstītajiem ceļu satiksmes likumiem, kas celtu mūsu braukšanas kultūru.

Kampaņas nerakstīto ceļu satiksmes likumu vietnē www.nerakstitie.lv joprojām ikviens ceļu satiksmes dalībnieks ir aicināts iepazīties un nobalsot par sev svarīgākajiem vai kaitinošākajiem likumiem ceļu satiksmē, tāpat arī papildināt šo sarakstu ar savu nerakstīto likumu.

Ceļu satiksmes kultūras kampaņu "Par labām attiecībām" organizē CSDD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!