Foto: autocross.lv
Viena no cilvēkus interesējošākajām tēmām auto jomā ir ar to saistītie video. Apriori varētu šķist, ka tās noteikti būs avārijas, bet patiesībā ne gluži – biežāk tie ir dažādi kuriozi, skats pa atslēgas caurumu nozares aizkulisēs vai vienkārši pasaulīgais baltā bruņinieka uzvaras gājiens pret melno.

Portāls "Delfi" piedāvā 10 skatītākos auto tēmas video 2016. gadā.

Maskavā servisa darbinieki traģiski avarējuši ar 'Lamborghini'

25. martā Maskavā notika traģiska avārija ar "Lamborghini Muricelago" superauto. Autoservisa vadītājs kopā ar savu kolēģi bija paņēmuši klienta 640 ZS jaudīgo itāliešu superauto un nolēmuši ar to kārtīgi "noņemt skaidu" pa Krievijas galvaspilsētas ielām. Rezultātā notika traģiska avārija, kurā vadītājs gāja bojā, bet pasažieris komā tika nogādāts slimnīcā.

Asprāši par nesakārtoto Barona ielu ņirgājas jaunā līmenī

Par pamatīgu pārbaudījumu Rīgas mēram Nilam Ušakovam kļuva bēdīgi slavenais Krišjāņa Barona ielas remonts, kurā nemitīgi tiek atklāti jauni defekti un termiņu neizpildes. Par to nebeidz atgādināt arī dažādi asprāši internetā, tomēr iesmiešana par patiesībā bēdīgu padarīšanu sasniegusi jaunu līmeni – portālam "Delfi" kāds aculiecinieks iesūtījis video, kur redzams, ka pa Barona ielu brauc... vilciens!

Jelgavas automehāniķis atrāda kārtējo leišu darināto BMW

Nav zināms, kādēļ visi par "braucis tikai mācītājs" iesmej, bet apgalvojumam "tikko no Vācijas" joprojām tic. Jelgavas automehāniķis, kurš gada sākumā plašāku sabiedrību informēja par dramatiski sarūsējuša BMW remontu, publicējis jaunu video – ar nedarbojošos BMW, kurš sludinājumā pasniegts kā "tikko no Vācijas".

Mistika Baldonē – pilna pļava sadauzītu un tikko pamestu auto

Sociālo tīklu "Facebook" pāršalcis aculiecinieka Elvisa video ar mistisku skatu Baldonē 3. septembrī – pilna pļava ar sadauzītiem un tikko pamestiem automobiļiem. Tāpat video redzams, ka viens no spēkratiem ir dedzis un to dzēš Baldones ugunsdzēsēji. Kā vēlāk izrādījies, tās esot bijušas sekas vecpuišu ballītei.

Kā profesionālis vienā minūtē nozog BMW X6

Spraiga sižeta kinofilmās, lai nozagtu auto, pietiek izsist logu, zem stūresrata izraut vadus, divus no tiem savienot, un aidā! Mūsdienīgu automobili tik vienkārši neiedarbināsi – daudz dažādas elektronikas. Tomēr patiesībā šī visa elektronika nav nemaz tik sarežģīta, vismaz ja zaglis ir pienācīgi sagatavojies.

'Pamatiedzīvotāju ķēniņene' terorizē ceļu policistus

Sociālos tīklus pāršalcis interesants video. Tajā Latviešu biedrības jeb "LaBie.lv" valdes locekle un rakstvede Ditta Rietuma tika apturēta par braukšanu ar automobili, kam nav derīgas tehniskās apskates. Sieviete ieslēdzās automobilī, atteicās policistiem dot dokumentus, mēģināja bēgt un visai krāšņi izrunājās, līdz nonāca policijas iecirknī.

Solbergs pārģērbjas par večuku un izāzē automehāniķus

WRC leģenda un World RX čempions Peters Solbergs pārģērbās par večuku un Norvēģijā izāzēja automehāniķus. Tas viss tika iemūžināts ar slēptajām videokamerām, un ar šo uzjautrinošo sižetu cilvēki aktīvi dalās sociālajos tīklos.

Putins nespēj atvērt UAZ durvis, ģenerālis norauj rokturi


Kur iesaistīta krievu tehnika, tur ne bez kurioziem misēkļiem. 12. maijā Krievijas prezidents Vladimirs Putins Sočos tikās ar armijas amatpersonām un aizsardzības industrijas vadošajiem pārstāvjiem. Mēģinot apskatīt "UAZ Patriot" apvidnieku, prezidentam neizdevās atvērt tā durvis, bet palīgā nākušais ģenerālis bija ar stingrāku roku un spēkratam durvju rokturi vienkārši norāva.

Tūlītējā karma: Ukrainā agresors ar žiguli dabū mācību

Internetā popularitāti guvis video, kur kāds žiguļa vadītājs – kārtējais agresors Ukrainas ceļu satiksmē – pats tūlīt gūst mācību. Žiguļa vadītājs bija tik iekarsis, ka šķērsoja nevienu vien krustojumu pie luksofora aizliedzošā signāla. Video ieraksts no krustojumos uzstādītājām kamerām liecina, ka vienā no tiem žigulists brauca pār sarkano gaismu un ietriecās sānos spēkratam, kam tobrīd bija zaļā gaisma.

Baisa avārija Vecpils autokrosā

28. maijā Vecpils autotrasē notiekošajā Latvijas un Baltijas čempionātā autokrosā, smagu avāriju piedzīvoja Eduards Iesalnieks un Jānis Kozlovskis. Abi braucēji nav cietuši, un viņi tika nodoti mediķu uzraudzībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!