Foto: Publicitātes foto

Briseles rūpnīcā saražoti 500 tūkstoši "Audi A1" automobiļu. Jubilejas modelis – "Misano" sarkans "Audi A1 S line" – pirmdien nobrauca no konveijera. Automobilis aprīkots ar 1,4 litru TFSI dzinēju un paredzēts Vācijas tirgum.

Šajā īpašajā dienā "Audi" ražotni Forestā, Briseles pašvaldībā, apmeklēja Viņa Majestāte Beļģijas Karalis Filips. Tomass Sigi, "Audi" valdes loceklis, un Patriks Danau, "Audi" ģenerāldirektors Briselē, izrādīja monarham moderno automobiļu rūpnīcu.

"Karaļa vizīte "Audi A1" jubilejā ir īpašs gods Briseles komandai,'' norādīja "Audi" cilvēkresursu vadītājs Tomass Sigi. "Mūsu darbinieki ražo "A1" saimi, izmantojot pieredzi, prasmes un aizrautību, taču tajā pašā laikā demonstrējot starptautisku Beļģijas rūpnīcas konkurētspēju."

"Esam iepriecināti, ka Karalis Filips ir apmeklējis mūsu ražotni," uzsvēra Patriks Danau, "Audi" ģenerāldirektors Briselē. Karaļa vizītes programma tika koncentrēta uz "Audi" Briseles rūpnīcas darbaspēku un jaunajiem tehniskās attīstības virzieniem rūpnīcā.

Cits aspekts, kas tika akcentēts, bija veiksmīgais duālais izglītības un apmācību modelis, ar ko "Audi" apvieno teorētisko izglītību vietējās koledžās un praktisku pieredzi mācību darbnīcās.

Modernajā ražotnē Briselē "Audi" ražo "A1" saimi gandrīz četrus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!