Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 1. martā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala no pulksten 10 līdz 16 notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras diena, kurā Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ikvienam interesentam piedāvās iespēju iejusties tehniskās apskates inspektora lomā, kā arī izzināt karjeras iespējas CSDD.

RTU un citu augstskolu studenti tiek aicināti apmeklēt CSDD stendu, iepazīties ar uzņēmumā piedāvātajām karjeras iespējām, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus. Tāpat CSDD stendā ikviens interesents varēs uzzināt, kā ar regloskopu tehniskajā apskatē tiek pārbaudīti automobiļa lukturi un kāpēc ir svarīgi, lai lukturi būtu noregulēti pareizi.

RTU Karjeras diena šogad norisināsies jau 15. gadu. Tajā piedalīsies 120 uzņēmumi, kas pārstāv 27 dažādas nozares. RTU Karjeras dienas apmeklējums ir bez maksas. Karjeras dienā ikviens interesents ir aicināts iepazīties ar vairāk nekā 110 uzņēmumiem, kas pasākuma laikā sniegs konsultācijas, dalīsies ar informāciju un atbildēs uz interesentu jautājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!