Foto: Publicitātes foto

Latvijas tirgū augusta sākumā nonāks "Hyundai i20" modeļa paaugstinātās pārgājības modifikācija "Active", kas no standarta hečbeka atšķiras ar vairāk nekā 50 procentiem unikālu virsbūves daļu.

Salīdzinot ar "Hyundai i20" hečbeku, paaugstinātās pārgājības modifikācijas klīrenss ir paaugstināts par 20 milimetriem. Paaugstinātā arī autovadītāja un pasažieru sēdpozīcija, kas nodrošina labāku pārredzamību braukšanas laikā.

Dinamisko ārieni vēl vairāk izceļ izteiksmīgie sānu moldingi un apdare, kas ir pieskaņota riteņu arku moldingiem. Uz jumta atrodas bagāžas sliežu komplekts sudraba krāsā, kas ne tikai atbilst krosovera ārienei, bet ir arī praktisks.

Citas detaļas, kas atšķir "i20 Active" no tā radiniekiem, ir apgriezts "Hyundai" raksturīgais priekšējais sešstūra formas režģis glancēti melnā krāsā ar hromētu ietvaru, degvielas uzpildes vāciņš ar sudraba krāsas apdari un jauna dizaina 17 collu diski.

"Hyundai i20 Active" Latvijas tirgum būs pieejams ar divu veidu benzīna dzinējiem. Ar jauno, ekonomisko viena litra turbopūtes dzinēju komplektā ar mehānisko ātrumkārbu, kas attīsta 100 ZS (172 Nm) un vidēji, pēc ražotāja datiem, patērē 4,6 litrus benzīna uz 100 km. Savukārt versija ar automātisko ātrumkārbu tiks komplektēta ar 1,4 litru dzinēju, kas attīsta 100 ZS (134 Nm).

Automobiļa cena Latvijā ir no 14 990 eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!