Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) un SIA "Auto Halle" Latvijas Kausa izcīņas finālistu pirmsspēles preses konferences laikā parakstīja līgumu, apliecinot abpusējo turpmāko sadarbību. Preses konferences laikā līgumu parakstīja LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un SIA "Auto Halle" izpilddirektora vietas izpildītājs Andrejs Rāciņš. LFF un SIA "Auto Halle" sadarbojas kopš 2012. gada.

"No Latvijas Futbola federācijas puses esam ļoti priecīgi turpināt sadarbību ar SIA "Auto Halle". Kā zināms, "Hyundai" futbola aprindās pasaulē ir plaši pazīstams zīmols, kurš ar katru gadu apliecina sevi arī Latvijā. Iepriekšējos gados LFF sekmīgi sadarbojušies dažādu projektu ietvaros. Šeit lielu pateicību vēlos izteikt iepriekšējam kompānijas izpilddirektoram Oļegam Artjomenkovam. Mūsu pienākums ir turpināt viņa laikā iesāktos darbus, vienlaikus godinot viņa piemiņu. Izmantojot iespēju, vēlos pateikties arī SIA "Auto Halle" izpilddirektora vietas izpildītājam Andrejam Rāciņam par sniegto uzticību un novēlēt kompānijai izvirzīto mērķu sasniegšanu šajā gadā. Ceram uz sekmīgu sadarbību arī turpmāk!" preses konferences laikā izteicās LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

""Hyundai Motor Finland" un SIA "Auto Halle" ir svarīgi turpināt sadarbību ar LFF vairākos aspektos. Pats svarīgākais ir parādīt plašākai sabiedrībai to, ka "Hyundai" zīmols pasaulē ir cieši saistīts ar futbolu, atbalstot FIFA Pasaules kausu pasaules mērogā, kā arī atbalstīt futbolu Latvijā, vietējā mērogā," preses konferences laikā izteicās SIA "Auto Halle" izpilddirektora vietas izpildītājs Andrejs Rāciņš.

Abpusējās sadarbības ietvaros arī turpmāk LFF un Latvijas nacionālā futbola izlase savām ikdienas vajadzībām izmantos SIA "Auto Halle" piedāvātās "Hyundai" automašīnas. SIA "Auto Halle" nodrošina arī LFF autoparka pilna servisa tehnisko apkopi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!