Foto: DELFI
Lai iegūtu iespēju piedalīties seminārā par autoparku drošību, uzņēmumi līdz šī gada 12. oktobrim var pieteikties konkursam "Drošākais uzņēmuma autoparks 2014".

Konkursa noslēgumā 2015. gada janvārī ikviens tā dalībnieks varēs bez maksas apmeklēt praktisku semināru "Tehnoloģijas un drošība", kurā jomas pārstāvji stāstīs par profesionālu autoparka pārvaldību, kā arī jaunieviestajām tehnoloģijām.

Lai nodrošinātu iespēju apmeklēt praktisko semināru, kā arī iegūtu bezmaksas autoparka novērtējumu un pretendētu uz vērtīgām balvām, uzņēmumi līdz 12.oktobrim aicināti pieteikties konkursam šeit.

Latvijā lielākās apdrošināšanas sabiedrības "Balta", Satiksmes ministrijas un "Drošas Braukšanas Skolas" (DBS) organizētā konkursa "Drošākais uzņēmuma autoparks 2014" noslēgumā 2015. gada janvārī paredzēts praktisks seminārs "Tehnoloģijas un drošība". Seminārā praktiskus padomus un saistošu informāciju sniegs vairāki nozīmīgi auto jomas profesionāļi.

Seminārā "Tehnoloģijas un drošība" kopā ar citiem profesionāļiem piedalīsies eksperti no tādām organizācijām kā "Bosch", stāstot par jaunumiem transportlīdzekļu industrijā un drošības ierīcēs, to ietekmi uz autoparkiem, kas ļauj radīt drošākus autoparkus un satiksmi kopumā.

Savukārt par plānotajām pārmaiņām likumdošanā, kas attiecas uz uzņēmumu autoparkiem, stāstīs Satiksmes ministrija, kā arī ar savu starptautisko pieredzi dalīsies auto būvniecības eksperti un citi nozares profesionāļi.

Seminārs tiks organizēts konkursa "Drošākais uzņēmuma autoparks" noslēgumā kopā ar drošāko Latvijas uzņēmumu apbalvošanu. Konkursa galvenā balva ir iespēja apmeklēt drošas braukšanas apmācības (Test&Training) Austrijā. Tāpat konkursā tiks pasniegtas vērtīgas veicināšanas balvas no konkursa partneriem.

Konkursu "Drošākais uzņēmuma autoparks 2014" organizē Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība "Balta" kopā ar Satiksmes ministriju un DBS. Kā partneri konkursu atbalsta arī Latvijas Darba devēju konfederācija, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Ceļu satiksmes drošības direkcija, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācija, autopārvadātāju asociācija "Latvijas auto" un ziņu portāls Delfi.lv.

Konkurss uzņēmumiem dod iespēju izvērtēt savu uzņēmumu un gūt praktiskus padomus, kā uzlabot sava autoparka pārvaldību, lai tas būtu drošs, profesionāls un arī finansiāli efektīvs. Papildu informācija par konkursu pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!