Lai droši uzsāktu moto sezonu un atgādinātu motociklistiem par motobraukšanas pamatprincipiem, no ceturtdienas, 16. aprīļa, CSDD Biķernieku trase sadarbībā ar biedrību "Bruno Racing Team" ikvienam ielas motobraucējam piedāvā bezmaksas drošas braukšanas konsultācijas.

Motocikla vadītāji ir aicināti pārbaudīt savas braukšanas prasmes un iemaņas drošos apstākļos – Biķernieku kartinga trases līkločos. Vienlaikus nodarbību dalībniekiem tiks sniegta informācija par to, kā pareizi sēdēt un pārvietoties uz motocikla, kā pareizi bremzēt uz dažādiem segumiem, kā izvairīties no bīstamām situācijām uz ceļiem, kā izvēlēties pareizu trajektoriju un kāds ir motobraucēja apģērbs un ekipējums.

Konsultācijas vadīs Latvijas Motosporta federācijas licencēts treneris Bruno Rožkalns.

Nodarbībā drīkst piedalīties jebkurš motobraucējs ar savu transportlīdzekli, kuram ir derīga tehniskā apskate, obligātā civiltiesiskā apdrošināšana un A/A1 kategorijas vadītāja tiesības. Uz nodarbību ir jāierodas motobraukšanai atbilstošā apģērba un ķiverē.

Plānotais nodarbības ilgums ir viena stunda. Pieteikties nodarbībām var pa tālruni 29205427 vai e-pastu brunomoto@inbox.lv.

Šobrīd organizatori nodarbības saplānojuši līdz pat 19. maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!